Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Vauni Shadow Bio-ethanol Wandhaard
  • Vauni Shadow Bio-ethanol Wandhaard-1
  • Vauni Shadow Bio-ethanol Wandhaard-2
  • Vauni Shadow Bio-ethanol Wandhaard-3
  • Vauni Shadow Bio-ethanol Wandhaard-4

  Vauni Shadow Bio-ethanol Wandhaard

  Terug naar overzicht

  2.095,00

  Een Scandinavische wandhaard zonder rookkanaal met een fantastisch tijdloos design. Het simplistische uiterlijk met strakke lijnen past bij vrijwel alle interieur typen. Zó dun, het lijkt net ingebouwd in de wand.

  Lees de volledige productomschrijving

  PlayProductvideo

  Maak een keuze:

  • Milieuvriendelijk
   Geen roet of rook
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Uniek design
   Zweeds fabrikaat

  Productomschrijving

  De Vauni Shadow kenmerkt zich door pure, elementaire lijnen en een glazen voorwand die dient als bescherming voor kinderen en huisdieren. De gele vlammen krijgen dankzij de donkere achtergrond een groter contrast en zorgen voor een rustgevende warmtebron voor dierbaren. Het front van veiligheidsglas geeft Shadow een elegante uitstraling. Het is ook een praktische functie, omdat het de open haard beschermt, maar gemakkelijk kan worden geopend om bij de brander te komen. Dankzij de lage temperatuur achter de warmtebron en eenvoudige installatie kan Shadow op alle soorten wanden worden gemonteerd.

  Vauni Shadow kopen?

  Door het slanke ontwerp ziet de haard eruit alsof deze in de muur is ingebouwd. Net als de andere modellen van Vauni is Shadow vloeiend en uitgerust met de meest geavanceerde bio-ethanolbrander op de markt die brandt zonder rook, roet of as. Het produceert een aangename warmte en de grootte van de vlam is traploos instelbaar. Shadow bevat alle kenmerken die typisch zijn voor Vauni-producten; het is vloeiend, veilig, elegant en praktisch. Verkrijgbaar in een zwarte of witte variant. 

  Unieke eigenschappen

  De Vauni haarden brengen unieke eigenschappen met zich mee. Zo wordt elke haard op maat in Zweden gemaakt.

  Geen rookkanaal

  Geen rookkanaal of installatie vereist door de werking op bio-ethanol vloeistof. De vlam wordt afgesteld met behulp van de bijbehorende regelstang.

  Hoogwaardige brander

  Brander met absorberende en mors bestendige functies (je kan de brander op zijn kop houden en het zal niet lekken) voor ongekende veiligheid en prestaties. Kortom, een efficiënte en milieuvriendelijke haard die voor een aangename warmte zorgt.

  Een prettige warmte

  De Vauni haarden branden gemiddeld tot wel 6 uur en verwarmt een gemiddelde woonkamer heerlijk bij.

  Gemakkelijke montage

  De Vauni wandhaarden zijn makkelijk te monteren aan elke type muur en wordt geleverd met verschillende montagemogelijkheden.

  Overige documentatie

  Download Vaunt Shadow Lijntekening
  Download Vauni Shadow Handleiding
  Download Vauni Brochure