Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Vauni Divider Bio-ethanol Haard
  • Vauni Divider Bio-ethanol Haard-1
  • Vauni Divider Bio-ethanol Haard-2
  • Vauni Divider Bio-ethanol Haard-3
  • Vauni Divider Bio-ethanol Haard-4
  • Vauni Divider Bio-ethanol Haard-5
  • Vauni Divider Bio-ethanol Haard-6

  Vauni Divider Bio-ethanol Haard

  Terug naar overzicht

  2.895,00

  Eenvoudig te plaatsen haard. De Divider van Vauni is een klassiek en strak gevormd om de brander optimale ruimte te geven voor een perfect vlambeeld. Met deze haard creëer je een werkelijk inspirerende ruimte.

  Lees de volledige productomschrijving

  PlayProductvideo

  Maak een keuze:

  • Milieuvriendelijk
   Geen roet of rook
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Uniek design
   Zweeds fabrikaat

  Productomschrijving

  Zoals de naam al doet vermoeden, is het de Divider Bio-ethanol Haard van Vauni een ideale kamerverdeler gecombineerd met de transparantie van het glaswerk. Het zwevende onderstel van de brander zorgt voor een volledig vuurzicht rondom en hierdoor stimuleert de haard alle dagen van de week de gemoedstoestand in huis. Wide-flame Ethanol Brander. De afvoerloze bio-ethanol haard is aangedreven door één van de meest innovatieve wide-flame bio-ethanol brander met indrukwekkende licht-intensiteit. Verwarmingseffecten en vlamhoogtes kunnen worden aangepast door middel van het meegeleverde ontwerp gereedschap.

  Vauni Divider kopen?

  De Divider Bio-ethanol Haard is volledig vrijstaand en mobiel om in afwisselende behoeften in het interieur te kunnen voorzien. De haard wordt aangedreven door vloeibare bio ethanol brandstof 96,6%. Een efficiënte en milieuvriendelijke verbranding die prettige warmte geeft. Voor extra (kind)veiligheid is de haard van 8 mm beveiligingsglas voorzien en hierdoor is de wandhaard tevens ongevoelig voor tocht. De brander biedt daarbij vuurvoorziening tot wel 7 uur.

  Unieke eigenschappen

  De Vauni haarden brengen unieke eigenschappen met zich mee. Zo wordt elke haard op maat in Zweden gemaakt.

  Geen rookkanaal
  Geen rookkanaal of installatie vereist door de werking op bio-ethanol vloeistof. De vlam wordt afgesteld met behulp van de bijbehorende regelstang.

  Hoogwaardige brander
  Brander met absorberende en mors bestendige functies (je kan de brander op zijn kop houden en het zal niet lekken) voor ongekende veiligheid en prestaties. Kortom, een efficiënte en milieuvriendelijke haard die voor een aangename warmte zorgt.

  Een prettige warmte
  De Vauni haarden branden gemiddeld tot wel 6 uur en verwarmt een gemiddelde woonkamer heerlijk bij.

  Geen montage benodigd
  De Vauni Roomdivider hoeft niet gemonteerd te worden en kan direct overal geplaatst worden. Door de 8mm dikte protectieglas bied het zowel veiligheid als een 360 graden view van vlammenspel.

  Overige documentatie

  Download Vauni Divider Lijntekening
  Download Vauni Divider Handleiding
  Download Vauni Brochure