Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Betaalmethoden

  Betaalmethoden

  Al onze genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij streven ernaar om te voorzien in een brede keuze aan betaalmogelijkheden zodat je gebruik kan maken van jouw gewenste en vertrouwde betaalmogelijkheid. Daarbij is Luxuryfires.nl beveiligd met een SSL-certificaat welke ervoor zorgt dat verbindingen met creditcardtransacties, gegevensoverdrachten en logins beschermd zijn.

  iDeal

  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Na jouw goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en jouw bestelling direct in behandeling genomen.

  Waarom kiezen voor iDeal?

  - Uw privacy volledig gewaarborgd
  - Geen registratie of aanmelding nodig
  - Betalen met iDEAL is altijd gratis

  PayPal

  Je kunt PayPal zien als een extra bankrekening die je hebt naast jouw reguliere bankrekening. Bij PayPal dien je dus ook een rekening te openen, alleen krijg je geen bankrekeningnummer, maar wordt de PayPal rekening gekoppeld aan jouw e-mailadres. Als je met PayPal betaalt, blijven jouw gegevens altijd privé. Naast jouw gegevens, beschermt PayPal ook jouw aankopen.

  Waarom kiezen voor PayPal?

  - Gebruik van PayPal is gratis
  - PayPal beschermd jouw gegevens
  - Aankoopbescherming

  Creditcard

  Creditcard is vrijwel de bekendste methode betalingen met wereldwijde dekking. Betalen met een creditcard van Visa of Master Card bij Luxuryfires.nl is gemakkelijk en veilig. Jouw gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zodra de transactie wordt goedgekeurd, ontvang je een bevestiging en wordt jouw bestelling (indien voorradig) verzonden door onze transporteur.

  Waarom kiezen voor creditcard?

  - Fraudepreventie
  - Aflevergarantie
  - Verzekerd voor jouw aankopen

  Bankoverschrijving

  Een bankoverschrijving houdt in dat je, na het invoeren van jouw bestelling, zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Luxuryfires.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit jouw orderbevestiging. Nadat je, jouw bestelling heeft afgerond, ontvang je een e-mail met daarin de factuur.

  Onze bankgegevens

  Bank: ING Bank
  Rekeninghouder: Luxury Fires
  IBAN: NL69INGB0006812737
  BIC: INGBNL2A

  Veilig en eenvoudig betalen

  Bij Luxuryfires.nl verloopt de betaling altijd veilig. Wij werken met een beveiligde betalingsprovider die alle betalingen voor ons beheert. Daarnaast gebruiken wij alleen betaalmethoden van gecertificeerde bedrijven. Meer informatie hierover is te vinden op de betaalmogelijkheden pagina.

  Betaling mislukt of geweigerd

  Is jouw bestelling mislukt of jouw betaling geweigerd? Of lukt het simpelweg niet om te bestellen? Geen zorgen. Stuur ons een e-mail naar [email protected] met het probleem zodat onze klantenservice direct jouw bestelling kan opmaken of achterhalen wat het betalingsprobleem veroorzaakt. Als je een technische storing ervaart, dan horen wij dit uiteraard ook graag.

  Verzendkosten naar jou of jouw klantadres 

  Alle bestellingen boven €200,- worden gratis verzonden binnen de Benelux. Is jouw bestelling minder dan €200,-? Dan worden verzendkosten berekend op basis van afmetingen en gewicht van het de bestelde artikelen. Het minimum verzendtarief voor haarden is €15,- en voor haardaccessoires € 9,95. Voor een overzicht van onze internationale verzendtarieven (buiten de Benelux) kan je contact opnemen met onze klantenservice.

  Wat gebeurt er na mijn bestelling?

  Nadat je een bestelling plaatst, wordt deze verwerkt in ons magazijn. Als de bestelde artikelen op voorraad zijn, wordt jouw bestelling binnen 24 uur (op werkdagen) verstuurd naar het door jou opgegeven afleveradres. Indien er artikelen uit uw bestelling niet voorradig zijn, dan worden deze op de gecommuniceerde levertijd verstuurd. Vanaf het moment dat wij jouw bestelling uitleveren, ontvang je een verzendbevestiging en wordt jouw bestelling binnen een werkdag (Benelux) afgeleverd. Meer weten over het bestelproces? Bekijk onze verzenden en retourneren pagina.

  Kan ik zonder account bestellen?

  Met een account bestellen is vereist. Je kan inloggen met uw unieke klantaccount. Een account biedt vele voordelen:

  - Niet steeds opnieuw jouw gegevens invullen als je artikelen koopt via ons portaal
  - Beheren van nieuwsbrieven en jouw persoonlijke gegevens
  - Altijd zicht op de status van jouw bestelling(en)
  - Je facturen terugvinden en afdrukken
  - Profiteren van vele kortingen op artikelen

  Om een persoonlijk klantaccount te krijgen, dien je contact op te nemen met onze klantenservice.

  Mijn bestelling aanpassen. Hoe doe ik dat?

  Heb je een bestelling geplaatst en kom je erachter dat je artikelen wilt had willen toevoegen en/of wijzigen? Geen probleem! Zolang jouw bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij de gewenste wijzigingen voor je doorvoeren. Je kan gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice via één van onze contactmogelijkheden.