Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Betaalmethoden

  Betaalmethoden

  Al onze genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij streven ernaar om te voorzien in een brede keuze aan betaalmogelijkheden zodat u gebruik kunt maken van uw gewenste en vertrouwde betaalmogelijkheid. Daarbij is Luxuryfires.nl beveiligd met een SSL-certificaat welke ervoor zorgt dat verbindingen met creditcardtransacties, gegevensoverdrachten en logins beschermd zijn.

  iDeal

  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Na uw goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en uw bestelling direct in behandeling genomen.

  Waarom kiezen voor iDeal?

  - Uw privacy volledig gewaarborgd
  - Geen registratie of aanmelding nodig
  - Betalen met iDEAL is altijd gratis

  PayPal

  Je kunt PayPal zien als een extra bankrekening die u heeft naast uw reguliere bankrekening. Bij PayPal dient u dus ook een rekening te openen, alleen krijgt geen bankrekeningnummer, maar wordt de PayPal rekening gekoppeld aan uw e-mailadres. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens, beschermt Paypal ook uw aankopen.

  Waarom kiezen voor PayPal?

  - Gebruik van PayPal is gratis
  - Paypal beschermd uw gegevens
  - Aankoopbescherming

  Creditcard

  Creditcard is vrijwel de bekendste methode betalingen met wereldwijde dekking. Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Luxuryfires.nl is gemakkelijk en veilig. Uw gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zodra de transactie wordt goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging en wordt uw bestelling (indien voorradig) verzonden door onze transporteur.

  Waarom kiezen voor creditcard?

  - Fraudepreventie
  - Aflevergarantie
  - Verzekerd voor uw aankopen

  Bankoverschrijving

  Een bankoverschrijving houdt in dat u, na het invoeren van jouw bestelling, zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Luxuryfires.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging. Nadat u, uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u een e-mail met daarin de factuur.

  Onze bankgegevens

  Bank: ING Bank
  Rekeninghouder: Luxury Fires
  IBAN: NL69INGB0006812737
  BIC: INGBNL2A

  Veilig en eenvoudig betalen

  Bij Luxuryfires.nl verloopt de betaling altijd veilig. Wij werken met een beveiligde betalingsprovider die alle betalingen voor ons beheert. Daarnaast gebruiken wij alleen betaalmethoden van gecertificeerde bedrijven. Meer informatie hierover is te vinden op de betaalmogelijkheden pagina.

  Betaling mislukt of geweigerd

  Is uw bestelling mislukt of uw betaling geweigerd? Of lukt het simpelweg niet om te bestellen? Geen zorgen. Stuur ons een e-mail naar [email protected] met het probleem zodat onze klantenservice direct uw bestelling kan opmaken of achterhalen wat het betalingsprobleem veroorzaakt. Als u een technische storing ervaart, dan horen wij dit uiteraard ook graag.

  Verzendkosten naar uw of uw klantadres 

  Alle bestellingen boven €200,- worden gratis verzonden binnen de Benelux. Is uw bestelling minder dan €200,-? Dan worden verzendkosten berekend op basis van afmetingen en gewicht van het de bestelde artikelen. Het minimum verzendtarief voor haarden is €15,- en voor haardaccessoires € 9,95. Voor een overzicht van onze internationale verzendtarieven (buiten de Benelux) kunt contact opnemen met onze klantenservice.

  Wat gebeurt er na mijn bestelling?

  Nadat u een bestelling plaatst, wordt deze verwerkt in ons magazijn. Als de bestelde artikelen op voorraad zijn, wordt uw bestelling binnen 24 uur (werkdagen) verstuurd naar het door u opgegeven afleveradres. Indien er artikelen uit uw bestelling niet voorradig zijn, dan worden deze op de gecommuniceerde levertijd verstuurd. Vanaf het moment dat wij uw bestelling uitleveren, ontvangt u een verzendbevestiging en wordt uw bestelling binnen een werkdag (Benelux) afgeleverd. Meer weten over het bestelproces? Bekijk onze verzenden en retourneren pagina.

  Kan ik zonder account bestellen?

  Met een account bestellen is vereist. U kunt inloggen met uw unieke klantaccount. Een account biedt vele voordelen:

  - Niet steeds opnieuw uw gegevens invullen als u artikelen koopt via ons portaal
  - Beheren van nieuwsbrieven en uw persoonlijke gegevens
  - Altijd zicht op de status van uw bestelling(en)
  - Uw facturen terugvinden en afdrukken
  - Profiteren van vele kortingen op artikelen

  Om een persoonlijk klantaccount te krijgen, dient u contact op te nemen met onze klantenservice.

  Mijn bestelling aanpassen. Hoe doe ik dat?

  Heeft u een bestelling geplaatst en komt u erachter dat u artikelen wilt had willen tevoegen en/of wijzigen? Geen probleem! Zolang uw bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij de gewenste wijzigingen voor u doorvoeren. U kunt gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice via één van onze contactmogelijkheden.