Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Over ons

  Over ons

  Creëer een warm entree

  LUXURY FIRES richt zich op unieke interieurprojecten met afvoerloze haarden. Of je nu jouw restaurant, bedrijfsentree, hotel lobby of andere ruimte wilt inrichten: het effect is warm, sfeervol en nodigt bijzondere klantmomenten uit. LUXURY FIRES haarden zijn uiterst geschikt voor het creëren van een inspirerende, professionele sfeer en zal je worden ondersteund om jouw stilistische doelen te bereiken. De meest iconische designhaarden werden in opdracht ontworpen om klantprojecten te realiseren. Geweldige ontwerpen van sfeerhaarden zijn verbonden geraakt met meest invloedrijke interieurs.

  Luxury Fires

  Onze klanten begrijpen: hun wensen, eisen en levensstijl zijn de basis voor eigentijdse interieurrealisaties. Vervolgd met een uitgebreide klant intake, rekening houdend met hoe onze klanten leven, hun tijd besteden en wat hun persoonlijke smaak is op diverse vlakken. Dit stelt ons in staat om de karakteristieke signatuur van LUXURY FIRES af te stemmen op de persoonlijkheid van onze klant. LUXURY FIRES heeft een brede clientèle geholpen om hun bedrijfsaanzicht geheel van sfeer te voorzien.

  Wat je van ons kunt verwachten

  Laat LUXURY FIRES het voorwerk doen. Zodra je contact opneemt met onze haardspecialisten, dan kunnen jouw wensen en specifieke behoeften besproken worden. Je kan een samenvatting met enkele foto’s van de huidige situatie sturen (indien mogelijk) om een beeld te geven van de stijl en de hoeveelheden. Onze haardspecialisten zullen je adviseren over geschikte haarden en eventuele maatwerk activiteiten. Afhankelijk van de samenvatting kunnen wij een aantrekkelijke prijsopgave maken en de sfeerhaarden bij akkoord leveren. Na zorgvuldige afronding zullen wij contact met je houden om er zeker van te zijn dat jij en jouw klant volledig tevreden zijn.

  "LUXURY FIRES heeft een brede clientèle geholpen om hun bedrijfsaanzicht geheel van sfeer te voorzien."