Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Santos Schouw
  • Santos Schouw-1
  • Santos Schouw-2
  • Santos Schouw-3
  • Santos Schouw-4
  • Santos Schouw-5
  • Santos Schouw-6

  Santos Schouw

  Terug naar overzicht

  2.197,00

  Deze moderne schouw is zeer populair door het unieke ontwerp. Configureer deze helemaal zelf voor jouw interieur wensen.

  Lees de volledige productomschrijving

  Maak een keuze:

  • Kies je vuurbron
   Elektrisch of bio-ethanol
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Innovatief
   Clean Fire System

  Productomschrijving

  De Xaralyn schouw Santos is een moderne haard in natuursteen (fossil stone) met een strakke vormgeving. Bij het ontwerp van dit model zijn verschillende kleuren steen met elkaar gecombineerd wat deze haard een extra dimensie geeft. Om deze reden zal de haard geleverd worden inclusief basalt split (grijze stenen). Door zijn royale afmetingen is dit model en echte blikvanger.

  Xaralyn Santos Kopen? 

  De Santos kan worden uitgevoerd met een 60 cm lange bio ethanol brander of elektrische waterdamphaard Opti-Myst Cassette 600. 

  Xaralyn bio ethanol brander L (5820LB)

  De Santos kan voorzien worden van de Xaralyn bio ethanol brander L (5820LB) met keramische steen is het kleinste model brander. Bio-ethanol biedt écht vuur en ca. 3KW warmte afgifte. Per uur verbruikt de brander ± 0,50 liter en is volledig RVS uitgevoerd. Xaralyn bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De levering is inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter. Let op! Bij de verbranding van bio ethanol is zuurstof nodig. Net als bij een open haard of pallet kachel dient de ruimte waar de brander staat normaal geventileerd te worden.

  Opti-Myst Cassette 600

  De Opti-Myst Cassette 600 is een decoratieve elektrische haard. Deze waterdamp sfeerhaard verdampt water door middel van een ultrasone verdamper wat wordt aangelicht door de ingebouwde lampen. De reflectie van het licht van de lampen op de naar boven dwarrelende waterdamp geeft de illusie van een vlam. Deze waterdamphaard maakt gebruik van een uitneembare watertank welke regelmatig (6-7 uur) bijgevuld dient te worden. De waterdamp wordt gegenereerd door een ultrasone verdamper en is regelbaar met een bijgeleverde afstandsbediening.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige Documentatie

  Download Santos Gebruikershandleiding
  Download Santos Technische Tekening
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021