Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Riviera DU GL Bio-ethanol Wandhaard
  • Riviera DU GL Bio-ethanol Wandhaard-1
  • Riviera DU GL Bio-ethanol Wandhaard-2

  Riviera DU GL Bio-ethanol Wandhaard

  Terug naar overzicht

  1.950,00

  Wie een eye-catcher voor het interieur zoekt, kan stoppen met zoeken. Deze wandhaard trekt jouw aandacht in één oogopslag door de zwevende vlammen.

  Lees de volledige productomschrijving

  PlayProductvideo

  • Milieuvriendelijk
   Geen roet of rook
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Modern design
   Italiaans fabrikaat

  Productomschrijving

  De Riviera DU GL wandhaard van Safretti is een moderne en stijlvolle haard. Deze haard dient opgehangen te worden en heeft een enkele vlam. De vlam heeft een instelbare hoogte welke aangepast kan worden aan de gelegenheid. De Riviera is een bio-ethanol haard. Bio-ethanol heeft als groot voordeel dat het geurloos is en niet rookt. Daarnaast is het zeer duurzaam en kan het in de haard achterblijven waardoor deze snel weer aangestoken kan worden. Wanneer de haard compleet gevuld wordt met 2 L ethanol, kan deze tot wel 8 uur lang brandplezier geven. Er is geen rookafvoer of stopcontact nodig waardoor de haard na ophangen binnen enkele minuten sfeer en warmte kan bieden.

  Safretti Riviera DU kopen?

  Bio-ethanol is zeer gemakkelijk in gebruik doordat het na vullen van de brander alleen met een aansteker aangestoken hoeft te worden. Dit is een groot voordeel bovenop een ouderwetse houthaard, welke daarnaast nog als nadeel heeft dat deze vonkt en geurt. De bio-ethanol haard heeft al deze nadelen niet. De Riviera DU GL is een subtiele maar toch luxueus uitziende haard welke elke wand sfeervol doet ogen. Doordat de haard op een mooie hoogte gehangen kan worden, wordt veiligheid van dieren en kinderen gegarandeerd. Wel wordt aangeraden de haard in een goed geventileerde ruimte op te hangen. De Riviera wandhaard wordt geleverd met een vultrechter en een lange aansteker om gebruiksgemak te optimaliseren.

  Overige documentatie

  Download Safretti Brochure
  Download Riviera DU Technische Tekening