Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Planika Fanola Bio-ethanol Vloeistof 4x5 Liter
  • Planika Fanola Bio-ethanol Vloeistof 4x5 Liter-1
  • Planika Fanola Bio-ethanol Vloeistof 4x5 Liter-2

  Planika Fanola Bio-ethanol Vloeistof 4x5 Liter

  Terug naar overzicht

  120,00

  Planika Fires werkt op een speciale brandstof op basis van ethanol – FANOLA®. Wordt geleverd in een doos met 4 handige jerrycans van 5L. Ideaal voor automatische branders met een grotere tank capaciteit.

  Lees de volledige productomschrijving

  Productomschrijving

  Fanola® op basis van ethanol van plantaardige oorsprong is een hernieuwbare en groene energiebron. Tijdens het branden produceert het geen rook, geen geur en laat het geen as achter. De Planika Fanola vloeistof is vele malen puurder van vorm dan andere vloeistoffen en is tot 3x gezuiverd (in plaats van 1x gezuiverd zoals vele goedkopere vloeistoffen). Het voordeel hiervan is dat het praktisch geurloos is en het niet gaat kristalliseren in het leidingwerk bij automatische branders. 

  De Fanola wordt per doos geleverd van 4 jerrycans à 5L per stuk. In totaal 20 liter. 

  Planika Fanola bio-ethanol kopen?

  De speciale formule van Fanola® is gepatenteerd en Planika is de enige legitieme producent van deze brandstof. De bovengenoemde gepatenteerde formule zorgt ervoor dat de brandstof volledig schoon kan branden.

  Schone verbranding betekent dat er geen schadelijke stoffen worden uitgestoten en de enige bijproducten zijn CO2 en waterdamp in hoeveelheden vergelijkbaar met menselijke adem. Bovendien betekent de schone verbranding ook dat er geen rook of geur wordt geproduceerd tijdens het branden en dat er daarna geen as meer overblijft. Dankzij deze functie is er geen behoefte aan een schoorsteen of een ventilatie-installatie waardoor vuur een volledig mobiel product is.