Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Maatwerk interieuroplossingen

  Maatwerk interieuroplossingen

  Ieder interieur is anders. Daarom leveren wij diverse maatwerk oplossingen voor de uitstraling van onze kachels en haarden. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. LUXURY FIRES bestaat uit een enthousiast team van ontwerpers en specialisten die aan diverse projecten, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt werkt. Van complete kastenwanden tot haardmeubels, van cinemawalls tot haardinstallaties met hedendaagse interieurstijlen en -materialen. Alles is mogelijk.

  Van ontwerp naar realisatie

  Hier komen interieur en vormgeving samen in een prachtige visualisatie van jouw nieuwe haard of leefomgeving. Interieur en haarden zijn onze passie en onze missie is om voor iedere unieke haardwens een inspirerend ontwerp te creëren. Met onze hoogstaande 3D-visualisaties kan je jouw nieuwe ontwerp levensecht ervaren. Laat je meenemen en verrassen in onze creatieve reis naar uw nieuwe haard- of leefomgeving.

  Uw droomhaard, onze expertise

  Om volledige tevredenheid te garanderen, luistert Luxury Fires altijd naar de klanten en hun individuele behoeften. We zijn ook altijd blij om je te adviseren over elk aspect van het project in elke fase van zijn ontwikkeling. We staan ​​klaar om aan al jouw behoeften te voldoen om uw droomhaard tot leven te brengen.

  Maatwerk schets of inzichtelijke 3D tekening

  Luxury Fires stelt alles in het werk om op elke plek prachtig vuur te brengen. Een groep specialisten van onze projectafdeling staat klaar om je te adviseren en jouw droomhaard te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze maatwerk oplossingen omvat technologische oplossingen, verschillende vormen, kleuren en inbouw mogelijkheden. Als marktleider in de branche kunnen we een haard maken van elke gewenste lengte. Voel je vrij om het perfecte vuur te maken.

  Deskundige montage bij jou thuis

  Luxury Fires werkt met eigen interieurbouwers en deskundig personeel om er voor te zorgen dat jouw project tot in de details perfect wordt opgeleverd. Alles wordt nagelopen om er voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. 

  Voordelen maatwerk oplossing

  Een maatwerk oplossing biedt diverse voordelen. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je een exclusief, uniek product geleverd krijgt. Volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Een ander voordeel van onze maatwerk oplossing is de manier waarop jouw nieuwe kachel of haard naadloos aansluit op de rest van jouw interieur. Hiermee creëer je direct rust en eenheid.

  Tarieven maatwerk

  We sturen je vooraf een heldere offerte op maat. Wij doen niet aan verborgen kosten en zorgen er daarom voor dat alles bij de prijs inbegrepen is. De offerte is dus niet alleen voor jouw nieuwe kachel of haard, maar ook direct inclusief de kosten voor onze maatwerk oplossing. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

  Jouw expert in kachels en haarden

  Wanneer je specifieke wensen hebt voor je sfeerverwarming gaan we graag met je om tafel om samen een passende oplossing te bedenken. Met ons grote team van vakkundige experts zijn er talloze mogelijkheden voor de realisatie van een maatwerk oplossing.