Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Nuoro elektrische haard met schouw
  • Nuoro elektrische haard met schouw-1
  • Nuoro elektrische haard met schouw-2
  • Nuoro elektrische haard met schouw-3

  Nuoro elektrische haard met schouw

  Terug naar overzicht

  1.677,00

  De Xaralyn Nuoro elektrische haard met schouw is een strak vormgegeven haard. Deze haard is ook in bio-ethanol variant met écht vuur verkrijgbaar.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Kies je vuurbron
   Elektrisch of bio-ethanol
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Innovatief
   Clean Fire System

  Productomschrijving

  De Xaralyn schouw Nuoro is een modern strak vormgegeven model. De strakke vormgeving van deze schouw is goed te combineren met een modern interieur. De schouw komt door zijn compacte formaat ook zeer goed tot zijn recht in wat kleinere ruimtes.

  Xaralyn Nuoro Elektrische Haard Kopen?

  Schouw Nuoro is gemaakt van gemalen steen en kunststof waardoor het gewicht handzaam is. De Nuoro kan worden uitgevoerd met de Opti-Myst Cassette 600 of een bio ethanol brander L (5820LB), bekijk hiervoor de Nuoro Bio Ethanol Haard.

  Opti-Myst Cassette 600

  De Opti-Myst Cassette 600 is een decoratieve elektrische haard. Deze waterdamp sfeerhaard verdampt water door middel van een ultrasone verdamper wat wordt aangelicht door de ingebouwde lampen. De reflectie van het licht van de lampen op de naar boven dwarrelende waterdamp geeft de illusie van een vlam. Deze waterdamphaard maakt gebruik van een uitneembare watertank welke regelmatig (6-7 uur) bijgevuld dient te worden. De waterdamp wordt gegenereerd door een ultrasone verdamper en is regelbaar met een bijgeleverde afstandsbediening.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!
   
  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige Documentatie

  Download Nuoro Elektrisch Gebruikershandleiding
  Download Nuoro Elektrisch Technische Tekening
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021

  Best sold with

  related-products-subtitle