Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Nuoro bio-ethanol haard met schouw
  • Nuoro bio-ethanol haard met schouw-1
  • Nuoro bio-ethanol haard met schouw-2
  • Nuoro bio-ethanol haard met schouw-3
  • Nuoro bio-ethanol haard met schouw-4

  Nuoro bio-ethanol haard met schouw

  Terug naar overzicht

  1.437,00

  De Xaralyn Nuoro Bio-ethanol haard met schouw is een strak vormgegeven haard welke ook als elektrische variant te bestellen is.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Kies je vuurbron
   Elektrisch of bio-ethanol
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Innovatief
   Clean Fire System

  Productomschrijving

  De Xaralyn schouw Nuoro is een modern strak vormgegeven model. De strakke vormgeving van deze schouw is goed te combineren met een modern interieur. De schouw komt door zijn compacte formaat ook zeer goed tot zijn recht in wat kleinere ruimtes.

  Xaralyn Nuoro Bio-ethanol Haard Kopen?

  Schouw Nuoro is gemaakt van gemalen steen en kunststof waardoor het gewicht handzaam is. De Nuoro kan worden uitgevoerd met de bio ethanol brander L (5820LB) of een Opti-Myst Cassette 600, bekijk hiervoor de Nuoro Elektrische Haard.

  Xaralyn Bio ethanol Brander L

  De Xaralyn bio ethanol brander L met keramische steen is een groter formaat bio-ethanol brander. Dit type is uitgevoerd in zilver of zwarte poedercoating en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter. Deze uitvoering is bedoeld voor inbouw, de bovenplaat van de brander steekt hierbij iets over de daadwerkelijke brander heen. Xaralyn bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!
   
  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige Documentatie

  Download Nuoro Bio-ethanol Gebruikershandleiding
  Download Nuoro Bio-ethanol Technische Tekening
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021