Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Milos Schouw
  • Milos Schouw-1
  • Milos Schouw-2
  • Milos Schouw-3
  • Milos Schouw-4

  Milos Schouw

  Terug naar overzicht

  1.797,00

  Deze moderne schouw is zeer populair door het unieke ontwerp. Configureer deze helemaal zelf voor jouw interieur wensen.

  Lees de volledige productomschrijving

  Maak een keuze:

  • Kies je vuurbron
   Elektrisch of bio-ethanol
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Innovatief
   Clean Fire System

  Productomschrijving

  De Xaralyn schouw Milos is een moderne schouw in natuursteen (fossil stone) met een strakke vormgeving. Bij het ontwerp van dit model zijn verschillende kleuren steen met elkaar gecombineerd wat de haard een extra dimensie geeft.

  Xaralyn Milo Kopen? 

  Doordat de inzethaard in dit model naar binnen valt, ontstaat een bijzonder mooi vuurbeeld. De Milos is te combineren met een elektrische- of bio ethanol inzethaard: de bio ethanol brander S (4114LB) of de elektrische Opti-Myst Cassette 400. Lees hieronder de verschillen:

  Xaralyn bio ethanol brander S (4114B)

  De Milos kan voorzien worden van de Xaralyn bio ethanol brander S (4114B) met keramische steen is het kleinste model brander. Bio-ethanol biedt écht vuur en ca. 2KW warmte. Per uur verbruikt de brander ± 0,30 liter en is volledig RVS uitgevoerd. Xaralyn bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De levering is inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter. Let op! Bij de verbranding van bio ethanol is zuurstof nodig. Net als bij een open haard of pallet kachel dient de ruimte waar de brander staat normaal geventileerd te worden.

  Opti-Myst Cassette 400

  De Opti-Myst Cassette 400 is een decoratieve elektrische haard. Deze waterdamp sfeerhaard verdampt water door middel van een ultrasone verdamper wat wordt aangelicht door de ingebouwde lampen. De reflectie van het licht van de lampen op de naar boven dwarrelende waterdamp geeft de illusie van een vlam. Deze waterdamphaard maakt gebruik van een uitneembare watertank welke regelmatig (6-7 uur) bijgevuld dient te worden. De waterdamp wordt gegenereerd door een ultrasone verdamper en is regelbaar met een bijgeleverde afstandsbediening.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige Documentatie

  Download Milos Gebruikershandleiding
  Download Milos Technische Tekening
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021