Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Lucca Elektrische Wandhaard
  • Lucca Elektrische Wandhaard-1
  • Lucca Elektrische Wandhaard-2
  • Lucca Elektrische Wandhaard-3

  Lucca Elektrische Wandhaard

  Terug naar overzicht

  1.195,00

  De Xaralyn Lucca wandhaard is een modern tijdloos model met de Opti-Myst elektrische waterdamp Cassette 600. De strakke vormgeving van deze wandhaard is uitermate geschikt in een modern interieur.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Volledig instelbaar
   Vlammen en thermostaat
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Innovatief
   Bediening via app

  Productomschrijving

  De Xaralyn Lucca wandhaard is een modern tijdloos model. De Lucca heeft een spiegelende achterwand waarmee extra diepte in het vuurbeeld gecreëerd wordt. De strakke vormgeving van deze wandhaard is uitermate geschikt in een modern interieur.

  Xaralyn Lucca kopen?

  De Xaralyn Lucca is een zeer praktische elektrische wandhaard welke prachtig aan de muur te monteren is. Deze haard heeft een strakke vormgeving en zal in elk modern interieur passen. 

  Opti-Myst Cassette 600

  Deze waterdamp cassette verdampt water door middel van een ultrasone verdamper welke wordt aangelicht door ingebouwde lampen. Deze waterdamp is niet heet en wordt aangelicht met lampen waardoor de waterdamp lijkt op vlammen. Het licht van de lampen reflecteert op de naar boven dwarrelende waterdamp en geeft de realistische vlam illusie. Een prachtig vuurbeeld gecreëerd waar je versteld van zult staan! De houtdecoratie geeft de Cassette 600 een authentiek tintje. De (uitneembare) watertank bied je van ca. 7 uur vuurbeeld.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige documentatie

  Download Lucca Gebruikershandleiding
  Download Lucca Technische Tekening
  Download Lucca Montagehandleiding
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021