Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw
  • Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw-1
  • Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw-2
  • Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw-3
  • Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw-4
  • Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw-5
  • Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw-6

  Planika Lincoln Bio-ethanol Haard met Schouw

  Terug naar overzicht

  3.947,00

  De Planika Lincoln vrijstaande bio-ethanol haard wordt compleet geleverd met schouw en kan overal geplaatst worden waar je maar wilt.

  Lees de volledige productomschrijving

  PlayProductvideo

  Maak een keuze:

  • Ga voor comfort
   Automatisch bijvulsysteem
  • Optimaal genieten
   2 vlamhoogtes
  • Veiligheid op #1
   Keramisch beschermglas
  • Overal te plaatsen
   Vrijstaande mobiliteit

  Productomschrijving

  De Planika Lincoln plug & play bio-ethanol haard is meer dan alleen een haard met schouw. Omdat wij het meest om jouw comfort geven, heeft de Lincoln geen harde verbindingen nodig en kan het worden geïnstalleerd op plaatsen waar je dacht dat een schouw met écht vuur nooit geplaatst zou kunnen worden. Deze Planika Lincoln wordt verkocht als een enkele en kant-en-klare unit en kan eenvoudig zelf geïnstalleerd worden zonder verdere technische moeilijkheden. Het enige wat er nodig is, is een stopcontact. Eventuele extra inbouwkosten zijn hierdoor dus ook niet nodig.

  Planika Lincoln kopen?

  Dit elegante meubel voegt charme toe aan elk appartement! Lincoln is een alternatief model dat de kenmerken van een bio-ethanol haard behoudt, maar eruitziet als een klassieke open haard. Het combineert de meest geavanceerde technologie met een aantrekkelijk uiterlijk, waardoor het een ideaal alternatief is voor traditionele haarden. Daarnaast is deze intelligente haard voorzien van een afstandsbediening waarmee je het toestel kunt bedienen zonder op te staan ​​van de bank!

  BEV-technologie (Burning Ethanol Vapours)

  In de loop der jaren heeft de groep ingenieurs van Planika de meest geavanceerde technologie ontwikkeld die brandontwerp naar een geheel nieuw niveau brengt en een revolutie teweeg zou brengen in de open haardindustrie. Voor specifiek onze projecten was het noodzakelijk dat bio-ethanol branders automatisch zouden worden. En de moeite loonde! Een geavanceerde microprocessor bewaakt en bestuurt de haard en zorgt voor een goede en veilige werking van het apparaat. 

  1. Hoofd-brandstoftank met brandstofniveausensoren
  2. Automatisch brandstof transportsysteem
  3. Microprocessor
  4. Bio-ethanol dampgenerator
  5. Verbrandingsgebied

  Door de constructie van de Planika branders wordt het oppervlak van de haard aanzienlijk worden minder verhit en wordt er meer zuurstof aan het vuur geleverd, wat resulteert in een zeer schoon en efficiënt verbrandingsproces zonder ongewenste bijproducten. Denk aan rook, onaangename geuren, roet of asresten. De functie elimineert tevens de vereiste van extra afzuigsystemen die normaliter moeten worden aangesloten op soortgelijke haarden.

  Meerdere veiligheidssensoren

  De technologie en de structuur van de haard zijn zo ontwikkeld dat deze altijd een gelijkmatige en continue vlam geeft. Verstoringen in de vuurlinie zijn namelijk niet acceptabel. Om het hoogste niveau van veiligheid en comfort te bieden, is de haard uitgerust met meerdere veiligheidssensoren. Dit helpt om eventuele onregelmatigheden gedurende de werking van het apparaat te detecteren. Dit specifieke ontwerp maakt het mogelijk om het brandproces te stoppen in geval van fouten of situaties die gevaren met zich mee brengen wanneer de brander is geactiveerd.

  De BEV-technologie biedt een volledig gecontroleerd, veilig, schoon en mooi vuur zonder schoorsteen of andere harde verbindingen.

  Overige documentatie

  Download Planika Lincoln informatieblad
  Download Planika catalogus