Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Lasize Roomdivider Betonlook
  • Lasize Roomdivider Betonlook-1
  • Lasize Roomdivider Betonlook-2
  • Lasize Roomdivider Betonlook-3
  • Lasize Roomdivider Betonlook-4
  • Lasize Roomdivider Betonlook-5

  Lasize Roomdivider Betonlook

  Terug naar overzicht

  1.217,00

  De Xaralyn Lasize is een moderne vrijstaande haard met een strakke vormgeving. Dit model is zeer geschikt als room-divider.

  Lees de volledige productomschrijving

  Maak een keuze:

  • Kies je vuurbron
   Elektrisch of bio-ethanol
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Gemak
   Overal te plaatsen

  Productomschrijving

  De Xaralyn Lasize is een moderne vrijstaande haard met een strakke vormgeving. Dit model is zeer geschikt als room-divider. Het ontwerp van dit model geeft een mooie doorkijk waarbij het vuurbeeld van de voor- en de achterzijde te zien is.

  Xaralyn Lasize Roomdivider Betonlook Kopen?

  De haard is voorzien van wieltjes om eenvoudig te verrijden en de type brander is Xaralyn bio ethanol brander L (5820LB).

  Xaralyn bio ethanol brander L (5820LB)

  De Xaralyn bio ethanol brander L (5820LB) met keramische steen is het meest verkochte model van onze beroemde branders. De brander heeft een inhoud van 2 liter met een brandduur van ca. 3,5 uur en 0,5 liter verbruik per uur. Dit type is uitgevoerd in RVS met een zwarte poedercoating en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter. Xaralyn bio ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders.

  Elektrische variant

  Ook is het mogelijk om de Lasize in elektrische variant te selecteren. Deze werkt middels het plug en play principe.Let op! Bij de verbranding van bio ethanol is zuurstof nodig. Net als bij een open haard of pallet kachel dient de ruimte waar de brander staat normaal geventileerd te worden.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden. Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal tevens altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

  Overige Documentatie

  Download Lasize Gebruikershandleiding
  Download Lasize Technische Tekening
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021

  Best sold with

  related-products-subtitle