Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Elektrische haarden

  Elektrische haarden

  Een elektrische open haard of een elektrische sfeerhaard kan voor een prachtige ambiance zorgen voor in jouw woonkamer. Tegenwoordig zijn elektrische haarden qua vuurbeeld en technologie verder dan ooit. Realistische vlameffecten, nagebootste knispergeluiden van een open haard en volledig instelbare functies zoals warmte en vlamkleuren, maken elektrische haarden populairder dan ooit. 

  Elektrische haarden & kachels

  Ontdek de mogelijkheden met een elektrische sfeerhaard. De elektrische haarden kunnen ingebouwd worden in praktisch alle ruimtes, zoals de woonkamer, badkamer tot zelfs de slaapkamer. Omdat er geen ingewikkelde installatie benodigd is, kan men tegenwoordig overal genieten van een haard in huis. Met de verschillende technieken zoals nevel effecten, 3D LED technieken tot zelfs 4D vlammenspellen, zijn deze haarden realistischer dan ooit en meer gewild voor inbouwprojecten. 

  Soorten elektrische haarden

  Bij Luxury Fires kiezen wij er voor om alleen samen te werken met de meest betrouwbare leveranciers van elektrische haarden. Een elektrische sfeerhaard is uiteraard nep, maar wij zorgen er altijd voor dat wij producten kiezen met de meest realistische vlammenspel. Van holografische haarden (op basis van hologrammen) tot waterdamp haarden welke tot 6 meter verkrijgbaar zijn, tot de nieuwste gepatenteerde LED technieken. Bij Luxury Fires weet je zeker dat je keuze hebt uit de meest realistische elektrische haarden. 

  Elektrische haard in maatwerk meubel

  Tevens is het mogelijk om jouw elektrische haard mee te laten nemen in een maatwerk meubel. Onze interieurspecialisten kunnen een 3D tekening op maat maken met daarin jouw elektrische droomhaard hierin meegenomen. Wij kijken naar de technische haalbaarheid, de specificaties, de inbouwmogelijkheden en verdere zaken om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes opgeleverd gaat worden. Ontdek de mogelijkheden bij ons op de website of neem contact op met een van onze haardspecialisten.