Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Bio-ethanol haarden

  Bio-ethanol haarden

  De bio-ethanol systemen worden vandaag de dag in veel verschillende projecten toegepast. Met het voordeel dat er geen ingewikkelde installatie benodigd is, maar wel sprake is van echt vuur, wint de bio-ethanol haard meer en meer populariteit. Creëer warmte in je leefruimte met dansende vlammen van een afvoerloze haard. 

  Bio-ethanol haarden & kachels

  Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over naar een bio-ethanol haard. De Nederlandse overheid heeft besloten dat Nederland in 2050 volledig duurzaam wordt. Dit betekent dat er geen aardgas meer geleverd wordt aan de huishoudens. Steeds meer vraag ontstaat naar alternatieve haarden, zoals afvoerloze oplossingen. Wat zijn nog de mogelijkheden als je straks geen haard meer mag hebben welke hout gestookt is of op gas brandt? Bio-ethanol haarden zijn de oplossing. Bio-ethanol haarden branden namelijk met echt vuur, stoten geen giftige dampen uit, er komt geen roet vrij en er is geen afvoerkanaal benodigd. 

  Soorten bio-ethanol haarden

  Bij Luxury Fires staat exclusiviteit en kwaliteit bovenaan. Daarom hebben wij enkel geselecteerde en kwalitatieve bio-ethanol haarden binnen ons assortiment. Bio-ethanol haarden van wereldwijde A-merken, zorgvuldig gefabriceerd en voorzien van Europese certificeringen. Van manuele bio-ethanol haarden welke met de hand gevuld en bedient moeten worden, tot semiautomatische bio-ethanol haarden welke met een pompsysteem werken en automatische ontsteking, tot zelfs volautomatische bio-ethanol haarden welke automatisch hervullen en automatisch bedient kunnen worden middels een afstandsbediening of zelfs app control. Daarnaast heb je natuurlijk ook verschillende soorten bio-ethanol haarden. Denk bijvoorbeeld aan vrijstaande haarden, inbouwhaarden, hangende haarden (plafond en wand) of bijvoorbeeld in combinatie met een meubel. 

  Bio-ethanol haard op maat

  Bij Luxury Fires is het mogelijk om jouw bio-ethanol haard op maat te laten maken. Hierin worden geen consessies gedaan als het gaat om de kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan 6mm dik duurzaam aluminium voor de ombouw en unieke gepatenteerde mogelijkheden om het glas te verwerken in de ombouw. Het meest hoogwaardige roestvrijstaal tot het beste hittebestendige verf om er voor te zorgen dat de kwaliteit langdurig gewaarborgd blijft. Dit alleen vind je bij Luxury Fires.