Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel
  • GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel-1
  • GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel-2
  • GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel-3
  • GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel-4
  • GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel-5
  • GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel-6

  GIN 90 Chat Teak Bio-ethanol Vuurtafel

  Terug naar overzicht

  6.947,00

  De EcoSmart Fire Gin 90 Chat is een middelhoge bio-ethanol vuurtafel welke is ontworpen als multifunctioneel meubelstuk voor binnen of buiten. Door een roestvrijstalen, langwerpige bio-ethanol brander te integreren is de Gin 90 Chat -tafel een modern pron...

  Lees de volledige productomschrijving

  PlayProductvideo

  • Schone brander
   Geur- en asvrij
  • Fraaie afwerking
   Betonkleuren
  • Diverse hoogtes
   Lounges of bar
  • Kosteloze installatie
   Direct genieten

  Productomschrijving

  Bestempeld als de meest hoogwaardige houtsoorten ter wereld, is teak het sterkste, meest duurzame hardhout dat er is. Teak bevat een natuurlijke olie die water afstoot, waardoor het niet kromtrekt, barst of broos wordt. Gemaakt om ruige weersomstandigheden zoals regen, zware sneeuwstormen en brandende zon te weerstaan ​​zonder dat zijn kracht afneemt. Dit maakt teak het ultieme materiaal voor tuinmeubilair. De EcoSmart Fire Gin 90 Chat is een middelhoge bio-ethanol vuurtafel welke is ontworpen als multifunctioneel meubelstuk voor binnen of buiten. Door een roestvrijstalen, langwerpige bio-ethanol brander te integreren is de Gin 90 Chat-tafel een modern pronkstuk die elk interieurproject ten goede komt.

  Kenmerken GIN 90 Chat serie

  Direct genieten van een exclusieve bio-ethanol vuurtafel? Geen gesjouw met houtblokken, geen as- en roetvorming, geen geuren of knetterende geluiden. Ultiem voor alle hedendaagse interieurprojecten. EcoSmart Fire-haarden zijn vervaardigd voor toonaangevende architecten en ontwerpers voor grote en kleine projecten.

  Voor binnen of buiten

  De elegante en gestroomlijnde vuurtafels creëren een uitnodigende sfeer. Heerlijk voor met familie en vrienden, of op het terras. Kies het doel van de vuurtafel. Gebruikt u deze voor binnen, of voor buiten?

  Kies de vuurtafel hoogte

  De GIN 90 serie is ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende interieurprojecten. Zo zijn de volgende vuurtafels beschikbaar:

  GIN 90 serieLengteBreedteHoogte
  GIN 90 Low2272 mm1098 mm345 mm
  GIN 90 Chat2272 mm1098 mm595 mm
  GIN 90 Dining2272 mm1098 mm745 mm
  GIN 90 Bar2272 mm1098 mm1045 mm

  Of u nu een lager model vuurtafel voor een bijpassende tuinset wilt, een vuurtafel voor binnen om aan te eten of een hoger model met barkrukken voor op het terras of in een restaurant. Het is allemaal mogelijk met de GIN 90 bio-ethanol vuurtafel serie van EcoSmart Fire.

  Kies het materiaal en de kleur

  Als u een geschikte hoogte gevonden heeft voor uw interieurproject, dan heeft u nog een materiaal- en kleurkeuze. Kies uit strakke, industriële EcoSmart Fluid™ betonkleuren "Natural", "Graphite", "Bone" of ga voor warmte tinten met de geoliede teak-variant.

  De vuurtafel wordt standaard geleverd met Black Glass Charcoal (zwart glazen houtskool) als decoratie.

  Kosteloze installatie

  EcoSmart vuurtafels hebben geen aansluiting op stroom of gas nodig of installatie door een vakman: gewoon uitpakken en plaatsen.

  Schoonmaken en onderhouden

  De teakhouten vuurtafel wordt geleverd met een aangebrachte natuurlijke olie coating. We raden u aan om één keer per jaar een nieuwe laag natuurlijke olie aan te brengen om uw product er in de beste staat uit te laten zien. De coating wordt aangebracht om het oppervlak te beschermen tegen vlekken die ontstaan door vloeibare stoffen die op het oppervlak druppelen (zoals dranken). Teak dat niet regelmatig wordt geolied, zal vlekken of een natuurlijke olieafwerking krijgen wat eruitziet als een onregelmatig verkleuringspatroon. Deze gebieden maken deel uit van het natuurlijke rijpingsproces en kunnen worden verwijderd door voorzichtig te wassen met behulp van verkrijgbare teakreinigers die u kunt kopen bij uw plaatselijke tuincentrum of bouwmarkt. Zoals bij alle teakhouten meubelen is regelmatig schoonmaken essentieel om het teakhout vrij te houden van pollen en vuil. We raden u aan om regelmatig schoon te maken, af te borstelen en af ​​te vegen met een vochtige doek, waarbij u extra aandacht besteedt aan horizontale oppervlakken.

  De ethanolbranders kunnen heel eenvoudig in de vaatwasser of gootsteen gewassen worden.

  Overige documentatie

  Download GIN 90 Chat informatieblad
  Download GIN 90 handleiding
  Download bio-ethanol branders handleiding
  Download EcoSmart Fire Lookbook