Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Flex 86SS Bio-ethanol Inbouwhaard Front

  Productomschrijving

  Breng eenvoudig een uitnodigende vlam in uw interieurproject met de EcoSmart Fire FLEX bio-ethanol inbouwhaarden. Een pronkstuk in elke ruimte! De op zichzelf staande vuurhaarden hebben geen rookkanaal of schoorsteen nodig omdat ze milieuvriendelijk bio-ethanol verbranden. Er is geen gasleiding of elektrische aansluiting benodigd.

  EcoSmart Fire Flex 86SS kopen?

  De FLEX haarden kunnen in een standaard muurframe geïnstalleerd worden zonder ingewikkelde instructies. De bio-ethanol brandstof zorgt voor een aangename vlam en geurloze en rookvrije verbranding. Hierdoor worden er tevens geen roetresten achtergelaten. U kunt FLEX inbouwhaarden vrijwel overal plaatsen.

  Voordelen van EcoSmart Fire FLEX haarden

  Net als de lijn elektrische haarden van EcoSmart Fire, is de FLEX-collectie verkrijgbaar in een aantal maten voor uw binnen- of buitenruimte. Maar de Bio ethanol haard Flex heeft nog veel meer mogelijkheden om aan uw interieurwensen te voldoen.
  • Interieur flexibiliteit: geen gas of elektriciteit, geen schoorsteen, geen ontluchting of externe ontluchtingsklep noodzakelijk.
  • Snelle montage: FLEX inbouwhaarden zijn ontworpen om zeer eenvoudig op een gewenste locatie te worden geïnstalleerd, veilig op hun plaats te worden vastgezet en vrijwel direct te kunnen worden bediend.
  • Luxe afwerking: FLEX inbouwhaarden zijn verkrijgbaar in een tijdloze zwarte afwerking en zijn voorzien van roestvrijstalen branders met zwarte glaskool als decoratie.
  • Roestbestendig: verzinkt stalen constructie met poedercoating van zwart temperatuurverf welke roesten voorkomt, zodat alle haarden zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.
  • Windscherm: Bevat een doorschijnend brandscherm van gehard glas dat een extra laag veiligheid, gemoedsrust en comfort biedt.
  • Schoon vuur: de bio-ethanol branders in de FLEX haarden zijn geschikt voor milieuvriendelijke, schone, brandende 95%+ pure bio-ethanol, zodat er geen roet of rook afgegeven wordt.

  Kies de type FLEX inbouwhaard

  De EcoSmart Fire FLEX inbouwhaarden worden geproduceerd in zes varianten en per variant heb je keuze uit negen breedte maten. Op basis van uw ultieme interieurdoel kunt u hieronder navigeren naar de gewenste FLEX oplossing:

  EcoSmart Fire FLEX fronthaarden

  EcoSmart Fire FLEX hoekhaarden

  EcoSmart Fire FLEX panoramahaarden

  EcoSmart Fire FLEX roomdividers

  EcoSmart Fire FLEX eilandhaarden

  EcoSmart Fire FLEX bench haarden

  Kies de gewenste afmeting

  Welk van de bovenstaande type inbouwhaard u ook kiest, alle FLEX haarden zijn verkrijgbaar in negen breedte-maten. De breedte-afmeting is afhankelijk van het exacte model naar keuze. Hieronder een overzicht:

  EcoSmart Fire FLEX-serieAfmeting breedte
  Serie 18 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)500 - 550 mm
  Serie 32 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)1000 - 1050 mm
  Serie 42 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)1250 - 1300 mm
  Serie 50 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)1450 - 1500 mm
  Serie 68 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)1900 - 1950 mm
  Serie 86 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)2350 - 2400 mm
  Serie 104 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)2850 - 3000 mm
  Serie 122 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)3300 - 3350 mm
  Serie 158 (SS, RC, LC, PN, DB, BN, IL, BY)4200 - 4250 mm

   

  Gehard veiligheidsscherm

  Alle FLEX-haarden zijn voorzien van gehard glas om de vlam te stabiliseren in winderige omstandigheden en een extra veiligheidslaag te kunnen bieden. De geïntegreerde voorruit zit vlak achter het frame.

  Decoratieve moderne houtblokken (optioneel)

  Alle FLEX inbouwhaarden hebben de optie om moderne houtblokken als decoratie bijgeleverd te krijgen. Deze kunnen worden geïntegreerd aan de linker- en/of rechterkant van de haard. Deze houtblokken kunnen worden geleverd op aanvraag, en de inbouwhaarden worden hierop aangepast met speciale “kasten”. U kunt kiezen of deze links, rechts of zowel links als rechts geplaatst dienen te worden (op aanvraag):

  FLEX houtset decoratie

  De houtblokken zijn gemaakt van roestvrij staal met een gepatineerde afwerking en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: koper of messing.

  Houtblokken

  De decoratieve houtblokken mogen NIET direct boven open vuur worden geplaatst. Ze zijn ontworpen om in de buurt van hitte te zitten, maar niet boven vlammen.

  Geen uitstoot & installatievrijheid

  Dankzij de zelfstandige constructie kunnen FLEX haarden worden ingebouwd in houten of metalen objecten, wat installatievrijheid en flexibiliteit biedt voor interieurbouwers, architecten, interieurontwerpers, landschapsarchitecten en huiseigenaren.

  EcoSmart Fire FLEX kopen

  Geen rook of onaangename geur tijdens verbrandingsproces. Breng luxe en ultieme sfeer in huis met de afvoerloze oplossingen en verfijnde technologie van EcoSmart Fire inbouwhaarden. Hieronder download u eenvoudig alle informatie over de EcoSmart Fire inbouwhaarden.

  Standaard bijgeleverd

  • Lange aansteker
  • Sluitingspen voor brander
  • Jerrycan 5L
  • Bio-ethanol flesadapter
  • Zwart glazen houtskool

  Overige documentatie

  Download Flex 86SS informatieblad
  Download FLEX inbouwhaarden handleiding
  Download bio-ethanol branders handleiding
  Download EcoSmart Fire Lookbook