Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig
  • DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig-1
  • DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig-2
  • DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig-3
  • DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig-4
  • DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig-5

  DRU Virtuo 80/3 Elektrische Inbouwhaard Driezijdig

  Terug naar overzicht

  3.995,00

  De Dru Virtuo 80/3 is een elektrische inbouwhaard met driezijdig vuuraanzicht. Volledig regelbaar vlammenspel en temperatuur.

  Lees de volledige productomschrijving

  PlayProductvideo

  • Plug and Play
   Eenvoudig genieten
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Top kwaliteit
   Nederlands fabrikaat

  Productomschrijving

  DRU streeft met haar haarden en innovaties naar perfectie. En dat mogen we ook wel verwachten van ze als een van de oudere bedrijven in Nederland. Opgericht in 1754, maar nog steeds ver voor haar tijd vooruit. Van origine producent van gietijzeren potten en pannen, maar sinds de overschakeling naar haarden en kachels een van de specialisten binnen de markt. En dat is te zien ook! Laat je verrassen door de elektrische haarden van DRU.

  De DRU Virtuo is een compleet nieuwe serie haarden van het merk DRU. Deze serie komt met een geavanceerder 3D-technologie. Dit geeft de mogelijkheid om vanuit alle hoeken van de haard te kunnen genieten en van de sfeervolle vuurbeelden. De DRU Virtuo serie is voorzien van een thermostaat functie, waarbij de haarden tot 2 kW kunnen bijverwarmen. Daarnaast kan er met de bijgeleverde afstandsbediening verschillende vlammenspellen ingesteld worden.

  DRU Virtuo 80/3 Kopen?

  Met de toenemende vraag naar elektrische haarden was het logisch voor DRU om op deze steeds populairder wordende groep haarden in te spelen. Men wilt een vlammenspel in huis halen welke niet van echt te onderscheiden is, welke overal geïnstalleerd kan worden en de sfeer in huis brengt zoals een knapperend houtvuur. Maar: wel veilig uiteraard. Wel gemak en geen schadelijke uitstoot. Geen traditionele brandstoffen, wel de sfeer. En daar speelt DRU perfect op in met haar lijn van elektrische haarden. DRU geeft een nieuw 3-dimensionaal beeld aan elektrisch vuur. Hiermee kan je vanuit elke hoek genieten van de DRU Virtuo door nieuwe ontwikkelde projectietechnieken. Dit zorgt ervoor dat het niet meer van echt vuur te onderscheiden is. Met de keuze uit verschillende vlambeelden is er voor ieder wat wils.

  Unieke innovaties van DRU

  •  Unieke projectietechniek creëert verschillende soorten vlambeelden
  •  LED gloeibed versterkt de vlameffecten
  •  Geluid van een knapperend haardvuur
  •  Voorzien van thermostaat functie
  •  Alles is te bedienen met de afstandsbediening
  •  Optionele convectiespoiler zorgt voor optimale luchtcirculatie

  Iedere haard of kachel van DRU is ontwikkeld met aandacht voor de toekomst. Met DRU Virtuo gaan we nog een stap verder. Deze sfeerbrenger is 100% elektrisch, dit betekent dat je geen traditionele brandstof meer nodig hebt. En daarmee dus nog minder CO2 uitstoot.

  Elektrische DRU Virtuo serie

  DRU staat bekend als een innovatieve en toonaangevende producent van haarden en kachels welke voorloopt in de markt op het gebied van haarden. En dit wordt extra benadrukt met de introductie van de nieuwe DRU Virtuo-serie. Deze elektrische haarden zitten vol met innovatieve technieken:

  Het unieke aan de DRU Virtuo, is dat deze haard niet alleen als fronthaard maar ook als 2-zijdige haard of 3-zijdige haard verkrijgbaar is. Hiermee stelt de DRU Virtuo je in staat om altijd aan je gewenste interieurproject te kunnen voldoen.

  DRU Virtuo 75 met enkelzijdig vuurzicht

  DRU Virtuo 80/2 met dubbelzijdig vuurzicht

  DRU Virtuo 80/3 met driezijdig vuurzicht

  In tegenstelling tot een gas- of houthaard zijn er verder geen technische vereisten of is een rookkanaal nodig. De DRU Virtuo kan op iedere plek in de woning geplaatst worden en naar wens ingebouwd worden, waarbij er geen rekening gehouden hoeft te worden met brandbare materialen. Om de haard te laten functioneren is er slechts stroom nodig. Omdat er geen rookkanaal aangelegd hoeft te worden kan de DRU Virtuo overal in huis geplaatst worden.

  In elke situatie een 100% elektrische haard

  Door de vele voordelen van de DRU Virtuo modellen is jouw haardproject nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de elektrische DRU Virtuo haarden kan je een haard plaatsen middels een stekker en snel genieten door plug ’n play (en dus geen rookkanaal). Ook dan zit je goed met de DRU Virtuo wanneer je liefhebber bent van het geluid van knapperend haardvuur. Het levendige vlammenspel met Virtuo-Flame techniek en de ingebouwde verwarmingselementen maken de haard helemaal compleet. Deze sfeerbrenger is 100% elektrisch, dit betekent dat je geen traditionele brandstof meer nodig hebt. En daarmee dus nog minder CO2 uitstoot.

  Overige Documentatie

  Download DRU Virtuo 80/3 lijntekening
  Download DRU Virtuo brochure