Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Diensten

  Diensten

  1

  Of je nu jouw restaurant, bedrijfsentrees, hotel lobbies of andere ruimte wilt inrichten, wij staan klaar om met je samen te werken. Onze haarden zijn perfect om een inspirerende, professionele sfeer te creëren en wij helpen je graag om jouw stilistische doel te bereiken. Op het gebied van zakelijke opdrachten bieden wij vele oplossingen, dus laat ons gerust het voorwerk doen. Zodra je contact opneemt met onze haardspecialisten, dan kunnen jouw wensen en specifieke behoeften besproken worden.

     Interview

     Concept

     Overeenkomst

     Realisatie

    Ondersteuning

  Je kan een samenvatting met enkele foto’s van de huidige situatie sturen (indien mogelijk) om een beeld te geven van de stijl en de hoeveelheden. Onze haardspecialisten zullen je adviseren over geschikte haarden en eventuele maatwerk activiteiten. Afhankelijk van de samenvatting kunnen wij een aantrekkelijke prijsopgave maken en de sfeerhaarden bij akkoord leveren. Na zorgvuldige afronding zullen wij contact met je houden om er zeker van te zijn dat je tevreden bent.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Diverse mogelijkheden voor jouw terras, restaurant, hotel of andere aangelegenheden. Onze haardspecialisten hebben een brede clientèle geholpen om hun bedrijfsaanzicht geheel van sfeer te voorzien.