Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Diensten

  Diensten

  Of u nu uw restaurant, bedrijfsentrees, hotel lobbies of andere ruimte wilt inrichten, wij staan klaar om met u samen te werken. Onze haarden zijn perfect om een inspirerende, professionele sfeer te creëren en wij helpen u graag om uw stilistische doel te bereiken. Op het gebied van zakelijke opdrachten bieden wij vele oplossingen, dus laat ons gerust het voorwerk doen. Zodra u contact opneemt met onze haardspecialisten, dan kunnen uw wensen en specifieke behoeften besproken worden.

     Interview

     Concept

     Overeenkomst

     Realisatie

    Ondersteuning

  U kunt een samenvatting met enkele foto’s van de huidige situatie sturen (indien mogelijk) om een beeld te geven van de stijl en de hoeveelheden. Onze haardspecialisten zullen u adviseren over geschikte haarden en eventuele maatwerk activiteiten. Afhankelijk van de samenvatting kunnen wij een aantrekkelijke prijsopgave maken en de sfeerhaarden bij akkoord leveren. Na zorgvuldige afronding zullen wij contact met u houden om er zeker van te zijn dat u tevreden bent.

  Wat kunt u van ons verwachten?

  Diverse mogelijkheden voor uw terras, restaurant, hotel of andere aangelegenheden. Onze haardspecialisten hebben een brede clientèle geholpen om hun bedrijfsaanzicht geheel van sfeer te voorzien.