Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Clientèle

  Clientèle

  1

  Of je nu jouw restaurant, bedrijfsentrees, hotel lobbies of andere ruimte wilt inrichten, wij staan klaar om met je samen te werken. Onze haarden zijn perfect om een inspirerende, professionele sfeer te creëren en wij helpen je graag om jouw stilistische doel te bereiken. Op het gebied van zakelijke opdrachten bieden we velen oplossingen, dus laat ons gerust het voorwerk doen. Zodra je contact opneemt met onze haardspecialisten, dan kunnen jouw wensen en specifieke behoeften besproken worden. Je kunt een samenvatting met enkele foto’s van de huidige situatie sturen (indien mogelijk) om een beeld te geven van de stijl en de hoeveelheden. Onze haardspecialisten zullen jou adviseren over geschikte haarden en eventuele maatwerk activiteiten. Afhankelijk van de samenvatting kunnen wij een aantrekkelijke prijsopgave maken en de sfeerhaarden bij akkoord leveren. Na zorgvuldige afronding zullen wij contact met je houden om er zeker van te zijn dat je tevreden bent.

  Project support team

  Je kan een samenvatting met enkele foto's van de huidige situatie (indien mogelijk) sturen om een ​​idee te geven van de stijl en hoeveelheden. Onze haardspecialisten adviseren je over geschikte haarden en eventuele maatwerkactiviteiten. Afhankelijk van de samenvatting kunnen wij een aantrekkelijke offerte maken en in overleg de sfeerhaarden leveren. Na zorgvuldige afronding houden we contact met je om er zeker van te zijn dat je tevreden bent.

  Brede clientèle

  LUXURY FIRES heeft een brede cliëntèle geholpen in diverse branches. Denk aan restaurants en terrashouders, privé villa's en appartementen, hotels en resorts, jachten en outdoor projecten.

  "Geweldige sfeerhaard ontwerpen zijn verbonden geraakt met de meest uiteenlopende en invloedrijke interieurs."