Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Basket Cassette 400 Waterdamphaard
  • Basket Cassette 400 Waterdamphaard-1
  • Basket Cassette 400 Waterdamphaard-2
  • Basket Cassette 400 Waterdamphaard-3
  • Basket Cassette 400 Waterdamphaard-4

  Basket Cassette 400 Waterdamphaard

  Terug naar overzicht

  567,00

  De Xaralyn Basket Cassette 400 Waterdamphaard is een elektrische inzethaard voor bijvoorbeeld in een bestaande schouw, tv meubel of tafel!

  Lees de volledige productomschrijving

  • Vele mogelijkheden
   Eenvoudig inbouwen
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar
  • Levensecht
   Middels waterdamp

  Productomschrijving

  De Basket Cassette 400 is een decoratieve elektrische haard. De reflectie van het licht van de lampen op de naar boven dwarrelende waterdamp geeft de illusie van een vlam. Deze Mystic Fire of waterdamphaard is een elektrische haard waarbij water door middel van een ultrasone verdamper wordt verdampt. Deze waterdamp is niet heet en wordt aangelicht met lampen waardoor de waterdamp lijkt op vlammen. Dit product bestaat uit een Cassette 400 plus een losse 'basket'. De haard kan dus direct in een bestaande haard worden geplaatst.

  Xaralyn Basket Cassette 400 Kopen?

  Gebruik: deze waterdamphaard maakt gebruik van een uitneembare watertank welke regelmatig (6-7 uur) bijgevuld dient te worden. De waterdamp wordt gegenereerd door een ultrasone verdamper, wij adviseren deze verdamper, afhankelijk van gebruik, tussen de 6-12 maanden te vervangen.

  Opti-Myst® techniek

  De Opti-myst® technologie is de cassette, oftewel bron van deze haard. Dit systeem werkt op elektriciteit en water en biedt een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Een waterreservoir, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren vlammen die niet te onderscheiden van echt vuur. Een vol waterreservoir zorgt voor vuurvoorziening van wel 8 tot 10 uur. De vrijkomende dunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis. Sommige Opti-myst® cassettes hebben naast de bestaande opties ook de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting voor een doorlopend vuurbeeld.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige Documentatie

  Download Basket Cassette 400 Gebruikershandleiding
  Download Basket Cassette 400 Technische Tekening
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021

  Best sold with

  related-products-subtitle