Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front
  • Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front-1
  • Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front-2
  • Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front-3
  • Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front-4
  • Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front-5

  Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front

  Terug naar overzicht

  2.305,00

  De Xaralyn Ambiance is een moderne vrijstaande haard met een zeer strakke vormgeving. Dit model is zeer geschikt als room-divider. Het ontwerp van dit model heeft vuurzicht aan de voorkant.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Kies je vuurbron
   Elektrisch of bio-ethanol
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Multi inzetbaar
   Roomdivider of paneel

  Productomschrijving

  De Xaralyn Ambiance is een moderne haard met een zeer strakke vormgeving. Het ontwerp van dit model is gebaseerd op een grote schouw met rookkanaal. De ruimte waar de haard wordt geplaatst is aan de achterzijde voorzien van een donker glaspaneel, dit glaspaneel geeft extra diepte aan het vuurbeeld. De Ambiance is ook leverbaar als doorkijk model.

  Xaralyn Ambiance Elektrische Haard Front Kopen?

  De Ambiance kan worden uitgevoerd met de bio ethanol brander XL of de elektrische sfeerhaard met waterdamp techniek Cassette 600. Reiniging is mogelijk met een vochtige doek en droog met een zachte doek. De Ambiance is uitgevoerd met de Opti-Myst Cassette 600 en de schouw is in kleur wit met RAL kleur 9010. Deze haard is ook verkrijgbaar met bio-ethanol brander, bekijk hiervoor de Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front. Voor meer informatie zie specificaties.

  Opti-Myst Cassette 600

  De Opti-Myst Cassette 600 is een decoratieve elektrische haard. Deze waterdamp sfeerhaard verdampt water door middel van een ultrasone verdamper wat wordt aangelicht door de ingebouwde lampen. De reflectie van het licht van de lampen op de naar boven dwarrelende waterdamp geeft de illusie van een vlam. Deze waterdamphaard maakt gebruik van een uitneembare watertank welke regelmatig (6-7 uur) bijgevuld dient te worden. De waterdamp wordt gegenereerd door een ultrasone verdamper en is regelbaar met een bijgeleverde afstandsbediening.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige documentatie

  Download Ambiance Gebruikershandleiding
  Download Ambiance Technische Tekening
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021