Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Europa
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
 • Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front
  • Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front-1
  • Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front-2
  • Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front-3
  • Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front-4
  • Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front-5

  Ambiance Vrijstaande Bio-ethanol Haard Front

  Terug naar overzicht

  2.449,00

  De Xaralyn Ambiance is een moderne vrijstaande haard met een zeer strakke vormgeving. Dit model is zeer geschikt als room-divider. Het ontwerp van dit model heeft vuurzicht aan de voorkant.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Kies je vuurbron
   Elektrisch of bio-ethanol
  • Gratis verzending
   In NL en BE
  • Fabrieksgarantie
   2 jaar garantie
  • Multi inzetbaar
   Roomdivider of paneel

  Productomschrijving

  De Xaralyn Ambiance (voorheen Ruby Fires) is een moderne haard met een zeer strakke vormgeving. Het ontwerp van dit model is gebaseerd op een grote schouw met rookkanaal. De ruimte waar de haard wordt geplaatst is aan de achterzijde voorzien van een donker glaspaneel, dit glaspaneel geeft extra diepte aan het vuurbeeld. De Ambiance is ook leverbaar als doorkijk model.

  Xaralyn Ambiance Bio-ethanol Front Kopen?

  De Ambiance kan worden uitgevoerd met de bio ethanol brander XL of de elektrische sfeerhaard met waterdamp techniek Cassette 600. Reiniging is mogelijk met een vochtige doek en droog met een zachte doek. De Ambiance is uitgevoerd met de Opti-Myst Cassette 600 en de schouw is in kleur wit met RAL kleur 9010. Deze haard is ook verkrijgbaar met bio-ethanol brander, bekijk hiervoor de Ambiance Vrijstaande Elektrische Haard Front. Voor meer informatie zie specificaties.
   

  Uitgerust met bio-ethanol brander XL

  De Ambiance is uitgerust met een bio-ethanol brander XL. Dit type is uitgevoerd in RVS en wordt geleverd inclusief alle toebehoren zoals glasplaatjes, aansteker, pookjes en trechter. De bio-ethanol branders werken met een gepatenteerde keramische steen welke de bio ethanol absorbeert. Zodra de brander open gezet wordt zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders.

  Waarom een Xaralyn haard?

  Milieuvriendelijk
  Welke keuze je ook maakt, een Xaralyn haard zal altijd een milieubewuste keuze zijn. De elektrische haarden zijn zeer energiezuinig en de bio-ethanol branders stoten geen schadelijke stoffen uit. Kortom, respect voor onze omgeving!

  Makkelijk te monteren
  Xaralyn staat voor gemak. Daarom zijn alle haarden voorzien van een gebruikershandleiding en kunnen de haarden gemakkelijk gemonteerd worden.

  Overige Documentatie

  Download Ambiance Bio-ethanol Gebruikershandleiding
  Download Ambiance Bio-ethanol Technische Tekening
  Download Ambiance Bio-ethanol Montagehandleiding
  Download Xaralyn Catalogus 2020-2021