Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
  • Privé project in Amsterdam-1

  PROJECT GUSTAV MAHLERLAAN, AMSTERDAM Privé project in Amsterdam

  Hotel chic, ruimtelijk en modern. Dat waren de wensen voor dit project. Een automatische doorkijkhaard tussen slaapvertrek en badkamer.

  • Privé project in Blaricum-1

  PROJECT TORENLAAN, BLARICUM Privé project in Blaricum

  Voor dit interieurproject in belangrijkste doel: synergie tussen verschillende ruimtes. De roomdivider zorgt voor een prachtige sfeer.

   • Recente haardprojecten-1

   ONTDEK ONS WERK Recente haardprojecten

   Diverse mogelijkheden voor jouw terras, restaurant, hotel of andere ruimtes. Onze haardspecialisten hebben een breed scala aan opdrachtgevers geholpen om hun (bedrijfs)uitstraling een uiterst sfeervolle uitstraling te geven.

    Ontwerpstudio-1
    Van concept tot realisatie Ontwerpstudio Deze unieke service combineert concept, ontwerp, fabricage en realisatie in één. Of het nu gaat om particuliere, commerciële of horecaprojecten, wij zijn de perfecte partner om jouw ideeën en dromen waar te maken.

    Exclusieve haarden & projecten

    Vakmanschap en maatwerk, dat is waar Luxury Fires voor staat. Duurzame en natuurlijke materialen, ruw of geraffineerd, stijlvol en tijdloos, alles gemaakt in perfecte harmonie. Samen met ons ontwerpteam creëren wij 3D ontwerpen van uw haardproject of meubilair om een duidelijk beeld te schetsen hoe alles werkelijkheid wordt. 

    Jouw unieke haardproject

    Onze Luxury Fires design team maakt jouw haard wensen werkelijkheid. Onze unieke service combineert concept, ontwerp, fabricage en realisatie in één. Of het nu gaat om particuliere, commerciële of horecaprojecten, Luxury Fires is de perfecte partner om jouw ideeën en dromen waar te maken.