Van interieurconcept tot realisatie
Gratis verzending binnen Benelux
Grootste aanbod exclusieve haarden
Koploper in haard technieken
 • Nederlands
  • Privé project in Amsterdam-1

  PROJECT GUSTAV MAHLERLAAN, AMSTERDAM Privé project in Amsterdam

  Hotel chic, ruimtelijk en modern. Dat waren de wensen voor dit project. Een automatische doorkijkhaard tussen slaapvertrek en badkamer.

  • Privé project in Blaricum-1

  PROJECT TORENLAAN, BLARICUM Privé project in Blaricum

  Voor dit interieurproject in belangrijkste doel: synergie tussen verschillende ruimtes. De roomdivider zorgt voor een prachtige sfeer.

   • Recente haardprojecten-1

   ONTDEK ONS WERK Recente haardprojecten

   Diverse mogelijkheden voor jouw terras, restaurant, hotel of andere ruimtes. Onze haardspecialisten hebben een breed scala aan opdrachtgevers geholpen om hun (bedrijfs)uitstraling een uiterst sfeervolle uitstraling te geven.

    • Ontwerpstudio-1

    Van concept tot realisatie Ontwerpstudio

    Deze unieke service combineert concept, ontwerp, fabricage en realisatie in één. Of het nu gaat om particuliere, commerciële of horecaprojecten, wij zijn de perfecte partner om jouw ideeën en dromen waar te maken.

     Exclusieve haarden & projecten

     Vakmanschap en maatwerk, dat is waar Luxury Fires voor staat. Duurzame en natuurlijke materialen, ruw of geraffineerd, stijlvol en tijdloos, alles gemaakt in perfecte harmonie. Samen met ons ontwerpteam creëren wij 3D ontwerpen van uw haardproject of meubilair om een duidelijk beeld te schetsen hoe alles werkelijkheid wordt. 

     Jouw unieke haardproject

     Onze Luxury Fires design team maakt jouw haard wensen werkelijkheid. Onze unieke service combineert concept, ontwerp, fabricage en realisatie in één. Of het nu gaat om particuliere, commerciële of horecaprojecten, Luxury Fires is de perfecte partner om jouw ideeën en dromen waar te maken. 

     Kennisbank: alles over haarden kennisbank: alles over haarden

     • Alles over de bio-ethanol haard24 Apr

      Kennisbank: alles over haardenAlles over de bio-ethanol haard

      Wilt u genieten van een mooi vlammenspel zonder dat een rookkanaal nodig is en voor minder uitstoot zorgt dan met de traditionele houtkachel of een haard op gas, dan is de bio-ethanol haard de perfecte vervanger. In deze blog leest u alles wat u moet weten over de bio-ethanol haard.

     • Elektrische haard versus Bio-ethanol haard: Wat zijn de verschillen?18 Apr

      Kennisbank: alles over haardenElektrische haard versus Bio-ethanol haard: Wat zijn de verschillen?

      Wanneer het gaat om het kiezen van een haard voor je huis, zijn er tegenwoordig veel opties om uit te kiezen. Twee populaire keuzes zijn elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Beide zijn moderne en milieuvriendelijke alternatieven voor traditionele houtgestookte haarden. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen deze twee soorten haarden? In dit artikel zullen we de verschillen tussen een elektrische haard en een bio-ethanol haard onderzoeken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kiezen van de perfecte haard voor jouw huis.